Mørbradgryde med porter og cocktailpølser
Her får du en lækker omgang mørbradgryde med et twist! Gryderetten har masser af smag - og den er garanteret at give varmen på en kold aften.
Af
af Kristina Marckmann

Annonce
30 min
3 personer
Mørbradgryde med porter
1 svinemørbrad
1 spsk. rosenpaprika
Olie til stegning
250 g champignoner
2 hakkede løg
200 g cocktailpølser
3 stilke bladselleri
1 ds. tomatpuré
1 porter
1½ dl fløde
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Evt. jævning
Fremgangsmåde
- Skær mørbraden i 2 cm tykke skiver, drys med paprika og brun dem i olien.
- Skær champignonerne i skiver og lad dem svitse med sammen med løgene i et par min.
- Tilsæt cocktailpølser, bladselleri i skiver, tomatpure, porter og fløde og lad retten simre i 15 min.
- Smag til med salt og peber, jævn evt. sovsen lidt og server med kartoffelmos og groft brød.

Hovedretter
Mørbradbøffer med svampe og bacon

Hjemmebag
Valnøddebrød med mørk porter og speltmel
Annonce