Nem pasta med muslinger, skinke og parmesanost

Pasta med muslinger er en lækker ret hele året rundt - her får du opskriften på en simpel version med muslinger fra frost eller dåse. Men friske kan også bruges.
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Nem pasta med muslinger, skinke og parmesanost
20 min
2 personer
Pasta med muslinger
200 g pasta
150 g muslinger (frost el. dåse)
2 skiver parmaskinke el. lign.
4 store kapersbær
1 hakket fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
Lidt citronsaft
Salt og peber
Revet parmesan
Evt. lidt hakket persille

Fremgangsmåde

  1. Kog pastaen ca. 9 min. el. efter anvisning på pakken.
  2. Kom olie i en stor pande, steg hvidløg ved svag varme, til det betynder at dufte.
  3. Kom så muslinger, salt, peber og citronsaft ved og vend kogt pasta i med et par skefulde af kogevandet.
  4. Vend til sidst pastaen med kapers, skinke og parmesan og server retten drysset med lidt persille.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.