Nemme fiskekager
Ingredienser til nemme fiskekager
(2 pers.)
250 g varmrøget laks
2 spsk. mayonnaise
½ tsk. citronpeber
1 æg
½ usprøjtet citron
75 g rasp
Olie til stegning
Tilbehør
Grøn salat
Fremgangsmåde
Rør laksen med mayonnaise, citronpeber, æg, revet citronskal og saft samt 2 spsk. af raspen. Form blandingen til 6 bøffer og vend dem i resten af raspen. Steg fiskekagerne i olien ved middelhøj varme, til de er gyldne og sprøde. Servér fiskekagerne med citronbåde og en blandet, grøn salat.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Laks med marinerede gulerødder
Kokossuppe med rejer og chili
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)