Ølstegte svinekoteletter

(4 pers.)
20 min.
4 svinekoteletter
2 spsk. mel
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 løg
4 gulerødder
1 spsk. smør
2 stilke frisk timian
1 dl hvedeøl (f.eks. leffe blonde)
1 dl bouillon
Tilbehør
Kartoffelmos rørt med hakket persille
Vend koteletterne i mel blandet med salt og peber. Pil løgene og skræl gulerødderne. Skær løgene i tern og gulerødderne i 1 cm tykke skiver på skrå. Brun koteletterne i smørret, tilsæt løg, gulerødder og timian og dæmp varmen. Hæld øl og bouillon ved og lad retten småsimre under låg i 12 min. Smag sovsen til og server med kartoffelmos rørt med masser af hakket persille.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Vildstegt svinekam med waldorfsalat
Roastbeef med rosmarin
Frikadeller med stuvet blomkål
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)