Opskrift på en lækker quiche med løg, fennikel og bacon
Denne lækre tærte med løg, fennikel og bacon er perfekt som aftensmad i en travl hverdag, hvor det gerne må være nemt og lækkert.
Af
Camilla Biesbjerg. Foto: Columbus Leth

Annonce
50 min
4 personer
Ingredienser:
1 pakke fersk tærtedej
150 g bacon
2 løg
1 fennikel
3 stilke frisk timian
Salt og peber
80 g revet mozzarella
4 æg
2 dl piskefløde
1 tærteform, Ø 24 cm
Tilbehør:
125 g blandet grøn salat
3 spsk. olivenolie
1 spsk. eddike (f.eks. æble-eddike)
½ tsk. dijonsennep
½ tsk. flydende honning
Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 180°.
- Rul tærtedejen ud, og læg den i tærteformen.
- Skær bacon i tern, og steg den på en varm pande i 2-3 minutter, til den begynder at tage lidt farve.
- Skær løg og fennikel i tynde skiver.
- Kom løg, fennikel og timian på panden sammen med bacon, og steg videre i 5 minutter.
- Krydder let med salt og peber, og fordel fyldet i tærten sammen med revet mozzarella.
- Pisk æg og fløde sammen i en skål, og krydr med salt og peber.
- Hæld æggemassen over fyldet i tærten.
- Bag tærten i ovnen i 25-30 minutter, til æggemassen er fast, og tærten er gylden på toppen.

Hovedretter
Kartoffel-porre-tærte med bacon
Tilbehør:
- Pisk dressingen sammen, og smag til med salt og peber.
- Vend den med salaten, og servér til tærten.

Hovedretter
Vegetarburger med halloumi
Annonce