Pandekagesandwich med kyllingestrimler og frisk spinat
Denne tortilla-pandekagesandwich med kylling er et lækkert og hurtigt alternativ til en almindelig sandwich. Tilføj evt. frisk salat eller en skive tomat.
Af
Af Line Holt Nielsen Foto: Betina Hastoft

50 min
4 personer
Pandekagesandwich
8 hvedetortillaer
Olivenolie til stegning
125 g revet mozzarella
Blandet grøn salat
Kyllingefyld
2 kyllingebrystfileter
Olivenolie til stegning
Salt og peber
2 peberfrugter
2 avocadoer
100 g frisk spinat
Fremgangsmåde
- Kyllingefyld Brun kyllingebrystfileterne i olie på begge sider. Krydr med salt og peber, og steg videre, til kødet er gennemstegt.
- Lad kyllingefileterne afkøle let, og skær dem i strimler.
- Skær peberfrugter i små stykker og avocado i skiver. Skyl spinat.
- Pandekagesandwich Pensl en tortillapandekage med lidt olie, og læg den på en varm pande med oliesiden nedad.
- Fordel kylling, peberfrugt, avocado og en håndfuld spinat på tortillaens overflade, så ca. ¼ af fyldet er brugt.
- Drys ost over, og læg en anden tortilla ovenpå. Steg i et par minutter, og pres let på overfladen med en paletkniv, så fyldet bliver jævnt og fast.
- Pensl lidt olie på den øverste side, og vend tortillasandwichen på panden. Steg et par minutter på denne side.
- Fold tortillasandwichen på midten 2 gange, så den ligger i 4 lag, og tag den af panden.
- Gentag med resten af pandekagerne og fyldet, og servér.

Hovedretter