Tortillawraps med bønnecreme og ristet oksekød

Gode og mættende tortillawraps med fyld af ristet oksekød og masser af sprøde grøntsager - så bliver det næsten ikke nemmere.
Af
af Christine Bille Nielsen
Tortillawraps med bønnecreme og ristet oksekød
25 min
3 personer
Tortillawraps med bønnecreme og oksekød
1 stort løg
3 spsk. olivenolie
1 dåse kidneybønner
1 tsk. stødt spidskommen
1 fed hvidløg
Salt og peber
1 lille salathoved
1-2 avocadoer
250 g cherrytomater
1 håndfuld persille
250 g oksekød i strimler
3-6 tortillawraps
Chilisauce

Fremgangsmåde

  1. Hak løget groft og steg det i 2 spsk. olie i en kasserolle, til det er brunt og helt mørt.
  2. Hæld vandet fra bønnerne og steg dem med løgene under omrøring i ca. 5 min.
  3. Tilsæt spidskommen og presset hvidløg.
  4. Blend løg og bønner til en blød creme og smag til med salt og peber.
  5. Snit salaten, skær avocadoerne i både og halvér tomaterne. Hak persillen groft.
  6. Steg kødet i resten af olien, til det er brunt på alle sider. Krydr med salt og peber.
  7. Varm tortillaerne op som angivet på emballagen.
  8. Smør bønnecreme på tortillaerne, kom salat, avocado, tomat og kød ovenpå og drys med persille.
  9. Servér retten med chilisauce.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.