Paprikakoteletter i champignonsovs

Skøn efterårsret med masser af smag
Af
af Redaktion

(4 pers.)
20 min.

4 nakkekoteletter
1 spsk. mel
2 tsk. paprika
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 spsk. olie
1 løg
250 g champignoner
2 spsk. tomatpuré
2½ dl fløde 9%

Vend koteletterne i mel blandet med paprika, salt og peber. Brun koteletterne i olien i en pande med høj kant og tag dem af. Hak løget, skær champignonerne i kvarte og rist løg og champignon gyldne på panden ved høj varme. Skru ned til middelhøj varme og læg koteletterne tilbage på panden. Tilsæt tomatpuré og fløde og lad det simre i 7-8 min. til koteletterne er gennemstegte. Server med kogte kartofler og dampede grønsager.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Prøv også...
Entrecôtes med bearnaise og fritter
Kalvesteg med bordelaisesovs
Rodsuppe med smørstegte svampe

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.