Ingredienser til paprikakoteletter i fad
(4 pers.)
800 g kartofler
3 dl bouillon
4 svinekoteletter
Olie til stegning
Salt og peber
300 g grønne bønner
2 finthakkede løg
3 peberfrugter i tern
2 tsk. paprika
2 dl fløde
1 ds. tomatpuré
Tilbehør
Groft brød
Fremgangsmåde til paprikakoteletter i fad
Skræl kartoflerne, skær dem i skiver og kom dem i et ovnfast fad. Hæld bouillonen over kartoflerne og stil fadet i ovnen ved 200° i 30 min. Brun koteletterne i olien og krydr dem med salt og peber. Nip bønnerne og blanchér dem i letsaltet vand. Svits løg og peberfrugter på panden, tilsæt paprika, fløde og tomatpuré og smag saucen til med salt. Læg bønner og koteletterne over kartoflerne, hæld saucen over og steg retten færdig i ovnen ved 200° i 20 min. Servér koteletterne med groft brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Svinespid med tabouleh
Chiligryde