Opskrifter
Pariserbøf med rødbedespirer
Søndag, 1. januar 2017Opdateret 4. februarOpskrift: Kristina Marckmann Redigeret søndag d. 1. januar 2017 - Opskrift: Kristina Marckmann
Vi har gjort den klassiske pariserbøf grønnere og mere sprød.

25 min
1 personer
Det skal du bruge til pariserbøf:
(1 pers.)
175 g hakket oksekød
Salt og peber
½ skalotteløg
2-3 skiver syltede rødbeder
Smør til stegning
1 skive formbrød
1 æggeblomme (kan undlades)
1 tsk. høvlet peberrod
1 spsk. kapers
Rødbedespirer
Sådan laver du pariserbøf
Form kødet til en bøf og krydr den med salt og peber. Hak skalotteløget og skær rødbedeskiverne i tern. Steg bøffen i smørret 3-4 min. på hver side. Rist brødet, anret bøffen på brødet med løg, rødbede, æggeblomme, peberrod, kapers og rødbedespirer og servér.