Pasta med asparges, parmaskinke, mandler og parmesan

Pasta er perfekt som hverdagsret, da det er nemt at tilberede, findes i et utal af varianter og kan indgå i stort set alle retter. Denne opskrift er en let pastasalat bestående af asparges, mandler, parmaskinke og parmesan.
Af
af Christine Bille Nielsen, Foto: Carina Krüger
pasta med asparges, parmaskinke, mandler og parmesan
(2 pers.)

Det skal du bruge til pasta med asparges, parmaskine, mandler og parmesan:

Vild med pasta ? Så vil du elske denne ospkrift 5 g mandler 1 bdt. grønne asparges 200 g penne eller anden kort pasta 2 spsk. olivenolie ½ ubehandlet citron 100 g parmaskinke 25 g parmesanflager

Sådan laver du pasta med asparges, parmaskinke, mandler og parmasan

Flæk mandlerne og rist dem gyldenbrune på en tør pande. Knæk enderne af aspargesene og skær aspargesene i 2-3 cm lang stykker. Kog pastaen efter anvisningen på pakken og kog aspargesene med de sidste 3 min. Lad pasta og asparges dryppe af i en sigte og anret den på to tallerkener. Dryp med olivenolie og drys med fintrevet citronskal og lidt citronsaft. Drys med parmaskinke i strimler, mandler og parmesan.
Abonnement på Familie Journal

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.