Opskrifter

Pasta med asparges, parmaskinke, mandler og parmesan

Torsdag, 7. juli 2016af Christine Bille Nielsen, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Pasta er perfekt som hverdagsret, da det er nemt at tilberede, findes i et utal af varianter og kan indgå i stort set alle retter. Denne opskrift er en let pastasalat bestående af asparges, mandler, parmaskinke og parmesan.
(2 pers.)

Det skal du bruge til pasta med asparges, parmaskine, mandler og parmesan:

Vild med pasta ? Så vil du elske denne ospkrift 5 g mandler 1 bdt. grønne asparges 200 g penne eller anden kort pasta 2 spsk. olivenolie ½ ubehandlet citron 100 g parmaskinke 25 g parmesanflager

Sådan laver du pasta med asparges, parmaskinke, mandler og parmasan

Flæk mandlerne og rist dem gyldenbrune på en tør pande. Knæk enderne af aspargesene og skær aspargesene i 2-3 cm lang stykker. Kog pastaen efter anvisningen på pakken og kog aspargesene med de sidste 3 min. Lad pasta og asparges dryppe af i en sigte og anret den på to tallerkener. Dryp med olivenolie og drys med fintrevet citronskal og lidt citronsaft. Drys med parmaskinke i strimler, mandler og parmesan.
Abonnement på Familie Journal