Pasta med tun og brødkrummer

En enkel og lækker pastaret med tun og sprøde brødkrummer for ekstra bid!
Af
Af Nadia Mathiasen Foto: Stine Christiansen
Pasta med tun og brødkrummer
25 min
4 personer
Pasta med tun:
400 g pasta
1 bundt forårsløg
1 fed hvidløg
150 g frisk spinat
2 dåser tun i vand
1 spsk. olivenolie til stegning
1 spsk. kapers
½ citron
Salt og peber
Brødkrummer:
1 fed hvidløg
1 håndfuld kruspersille
2 skiver hvedebrød
1 spsk. olivenolie til stegning
Salt og peber

Fremgangsmåde:

Brødkrummer:

  1. Pil og hak hvidløg.
  2. Hak persille, og blend brødet til grove krummer.
  3. Steg hvidløg og brødkrummer i olie, til de er sprøde.
  4. Krydr med salt og peber, og vend persillen i.

Pasta med tun:

  1. Kog pastaen efter anvisning på pakken.
  2. Hæld kogevandet fra, men gem 1 dl. Snit forårsløg.
  3. Pil og hak hvidløg. Skyl spinat.
  4. Afdryp tunen.
  5. Steg forårsløg og hvidløg i olie på en pande i 2-3 minutter.
  6. Tilsæt kapers, spinat og pasta, og vend det hele godt sammen.
  7. Vend forsigtigt tunen i, og justér evt. konsistensen med lidt af pastavandet.
  8. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  9. Top pastaen med brødkrummer, og servér straks.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.