Pasta og frikadeller af medister med tomat

Denne nemme opskrift på pasta med frikadeller af medister med tomatsauce er super nem - og børnene er vilde med det!
Af
af Kristina Marckmann, Foto: Carina Krüger
Frikadeller af medister med pasta og tomatsauce

Opskriften er til 3 pers.

Det skal du bruge til pasta og frikadeller af medister med tomat

500 g medister
Smør til stegning
1 hakket løg
1 fed hvidløg
1 spsk. rapsolie
1 ds. flåede tomater
10-15 friske basilikumblade
2 tsk. salt
1 knsp. peber
400 g frisk pasta
25 g parmesan

Prøv også: Stegt medister med sennepskartofler

Sådan laver du pasta og frikadeller af medister med tomat

Tryk farsen ud i små frikadeller og steg dem i smørret ved middelhøj varme et par min. på hver side.
Svits løg og hvidløg i olie.
Tilsæt tomater, hakket basilikum, salt og peber.
Lad tomatsovsen koge under låg i 10 min.
Skær skinken i tern. Kog pastaen i letsaltet vand i 3 min. og hæld vandet fra.
Vend pasta og frikadeller i tomatsovsen og servér med friskrevet parmesan og groft brød.

Prøv også: Medisterdeller på spyd med børnekartofler til

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.