Pizza bianca

Mad til særlige gæster - glutenfri
Af
af Redaktion

Ingredienser til pizza bianca

20 g gær 3 dl vand
1 tsk. salt
1 spsk. olivenolie
150 g kartoffelmel
300 g boghvedemel
1 dl mayonnaise
2 tsk. oliventapanade
3 fed hvidløg
6 store kartofler
50 g sorte oliven i skiver
150 g revet mozzarella
200 g bacon i tern
2 kviste rosmarin
Salt og peber

Sådan gør du
Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt og olie. Rør kartoffelmel og boghvedemel i og ælt dejen sammen. Del dejen i 2, rul hver del tyndt ud mellem to stk. bagepapir og lad dem hæve på bagepladen i 30 min. Rør mayonnaisen med oliventapanade og hvidløg og fordel det på pizzadejen. Vask kartoflerne, skær dem i papirtynde skiver og fordel dem på pizzabundene sammen med mozzarella og bacon. Krydr med rosmarin, salt og peber og bag pizzaerne ved 235° i 15 min. Server med en god råkost til.

Tip: Dejen kan sagtens bruges til almindelige pizzaer, hvis du er til den mere traditionelle type med tomatsovs

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Lasagne
Frikadelle pizza

Kender du kogebogen? Klik her...

Så er der pizza!

Masser af skønne, sprøde pizzaer til store og små

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.