Opskrifter

Pølserisotto

Onsdag, 5. september 2012af Redaktion
Skøn risotto med krydret pølse - prøv f.eks. med chorizo

(4 pers.)
10 min. + 30 min. i gryde

1 spsk. olivenolie
2 skalotteløg, hakkede
3 fed hvidløg, hakkede
400 g krydret pølse, f.eks. brunch chorizo
250 g risottoris
1 l kyllingesuppe
250 g grønne ærter eller grønne hestebønner
Salt og peber

Tilbehør
Salat

Steg løg, hvidløg og pølse i en stor gryde. Kom risene i og vend rundt. Tilsæt suppen ad flere omgange, så væden absorberes. Kom ærter eller bønner ved, når risene er møre. Tag pølserne op og snit dem i små skiver og kom dem i igen. Serveres med salat til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Risotto med blandede svampe
Bagt torsk med parmaskinke og risotto med spinat
Laksetærte med basilikum




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop