Quesadilla med spinat

Quesadilla er en tortilla med fyld af ost og grøntsager, som derpå er grillet eller stegt. Her er den fyldt med spinat, tørrede tomater, spinat og chorizo.
Af
af Kristina Marckmann, Foto: Carina Krüger
Quesadilla med fyld af spinat og mozzarella arrangeret på salatblade og ledsaget af en skål med tomatsalsa

Ingredienser til quesadilla med spinat

(6 pers.)
300 g mozzarella
150 g babyspinat
50 g semidried 
tomater
100 g chorizo
8 tortillaer

Salsa:
2 tomater
1 spsk. rødløg
1 fed hvidløg
1 rød chili
15 basilikumblade
½ spsk. olivenolie
1 tsk. hvidvinseddike
½ tsk. salt
1 knsp. peber
Olie til pensling

Alternativ til quesadilla med spinat: Wraps med svinekød

Fremgangsmåde til quesadilla med spinat

Riv mozzarellaen i mindre stykker og hak tomaterne. Fordel mozzarella, spinat, tomat og chorizo på 4 af tortillaerne og læg de resterende 4 over. Befri tomaterne for kerner og hak tomatkødet fint sammen med løg, hvidløg og chili. Hak basilikummen, vend den i sammen med olie og eddike og smag til med salt og peber. Pensl tortillaerne med olie og steg dem 3-4 min. på hver side ved middelhøj varme, til de er gyldne. Skær dem i trekanter og servér med salsaen.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.