Revelsben med balsamicobagte rodfrugter
(3 pers.)
15 min. + 1½ time i ovn
600 g revelsben
Salt og peber
1 glaskål
1 knoldselleri
2 rødbeder
2 løg
1 helt hvidløg
4 spsk. olie
4 spsk. balsamico
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Tilbehør
Flutes
Rids et krydsmønster i revelsbenenes fedtlag og krydder med salt og peber. Skræl rodfrugterne og skær dem i grove stykker. Pil løg og hvidløg, skær løgene i både og del hvidløget i fed. Kom rodfrugter og løg i et ovnfast fad og vend dem i olie blandet med balsamico, salt og peber. Læg revelsbenene over rodfrugterne, stil fadet i ovnen ved 190° i 90 min. Servér med flutes.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Godt redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Champignonbøf
Oksehaleragout
Oksebøffer med morkler og kartoffeltårn
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)