Opskrifter

Risotto med rejer og asparges

Tirsdag, 19. juli 2016af Kristina Marckmann, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
En smuk risotto med rejer og asparges og selvfølgelig de klassiske ingredienser som parmesan, hvidvin og fløde. Til sidst er retten pyntet med ærtespirer og fine nellikeblade.
(2 pers.)

Risotto med rejer og asparges

Cremet risotto med svampe, bacon og nødder. Prøv også denne opskrift, hvis du elsker risotto. 1 skalotteløg 1 spsk. smør 180 g risottoris 1 dl hvidvin 6 dl hønsebouillon 1 dl fløde 200 g rejer ½ bdt. asparges 3 nelliker 40 g parmesan Ærtespirer

Sådan laver du risotto med rejer og asparges

Hak løget og sautér det i smørret. Tilsæt risene og steg dem i smørret, til de er blanke. Tilsæt hvidvinen og lad risene absorbere vinen. Tilsæt bouillonen lidt ad gangen, knæk enderne af aspargesene og skær aspargesene i 2 cm store stykker. Tilsæt aspargesene sammen med rejer og fløde, når al bouillonen er tilsat, og lad det simre, til den sidste væde er væk. Vend parmesanen i og servér med nellikeblade og friske ærtespirer. Har du smagt bagte peberfrugter? Prøv denn opskrift på peberfrugter med brune ris og tørret frugt