(4 pers.)
25 min.
1 sød kartoffel
1 porre
2 gulerødder (150 g)
250 g kartofler
2 løg
2 spsk. olivenolie
8 dl bouillon
1 dl fløde
Salt og peber
1 bdt. persille
Skallen fra 1 usprøjtet citron
2 fed hvidløg
Tilbehør
Brød
Skræl grønsagerne og skær dem i grove stykker. Sautér stykkerne i olien, tilsæt bouillonen og lad det simre under låg i 20 min. Hak persille, hvidløg og citronskal til en fin gremolata og krydr med salt og peber. Blend suppen, tilsæt fløden og giv suppen et opkog. Smag til med salt og peber og server suppen drysset med gremolata og brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
SØDE HJERTEMUFFINS TIL VALENTINSDAG
De pink muffinforme er fremstillet i 100% silikone, hvis egenskaber forhindrer, at dejen, isen osv sidder fast. Formene kan købes for 99 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Græskarsuppe
Minestronesuppe
Karrysuppe med fiskespid
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...