Ingredienser til rødbedetatar
(2 pers.)
300 g rødbeder
1 tsk. balsamicoeddike
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. olivenolie
Salt og peber
1 skalotteløg
1 spsk. kapers
2 cm peberrod
2 æggeblommer
2 skiver rugbrød
Fremgangsmåde til rødbedetatar
Kog rødbederne i ca. 40 min., til de er møre.
Gnub skrællen af og hak dem groft.
Rør dem med eddike, sennep, olie, salt og peber.
Anret på tallerkner, evt. på salatblade.
Pil og hak løget fint. Pynt rødbedetataren med hakket løg, kapers, fintrevet peberrod og æggeblommer. Server med ristet rugbrød til.
Husk at æggeblommen naturligvis IKKE må serveres i skallen...
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Klassisk dansk tatar
Laksetatar med grønt
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)