Rugbrødssandwich med tun
En rugbrødssandwich med tun er både nem, sund og mættende – perfekt til frokost eller en hurtig aftensmad.
Af
Af Camilla Biesbjerg Markussen Foto: Columbus Leth

25 min
4 personer
Tunsalat:
2 dåser tun i olie
½ rødløg
1 spsk. kapers
1 bundt frisk dild
3 spsk. mayonnaise
3 spsk. cremefraiche 18 %
1 spsk. citronsaft
Salt og peber
Til servering:
8 skiver rugbrød
50 g feldsalat
Syltede rødløg
Fremgangsmåde:
Tunsalat:
- Dræn tunen for olie, og hæld den i en skål.
- Pil rødløget, og hak det fint.
- Hak kapers og dild fint – gem lidt af dilden til servering.
- Rør med en gaffel mayonnaise, cremefraiche, rødløg, kapers og dild sammen med tunen, og smag til med citronsaft, salt og peber.
- Opbevar tunsalaten på køl indtil servering.
Servering:
- Rist rugbrødsskiverne.
- Skyl og tør salaten.
- Læg rugbrødet sammen med feldsalat og tunsalat, og top med syltede rødløg og frisk dild.
- Servér straks.

Dessert & Kage