Rugbrødssandwich med tun

En rugbrødssandwich med tun er både nem, sund og mættende – perfekt til frokost eller en hurtig aftensmad.
Af
Af Camilla Biesbjerg Markussen Foto: Columbus Leth
Rugbrødssandwich med tun
25 min
4 personer
Tunsalat:
2 dåser tun i olie
½ rødløg
1 spsk. kapers
1 bundt frisk dild
3 spsk. mayonnaise
3 spsk. cremefraiche 18 %
1 spsk. citronsaft
Salt og peber
Til servering:
8 skiver rugbrød
50 g feldsalat
Syltede rødløg

Fremgangsmåde:

Tunsalat:

  1. Dræn tunen for olie, og hæld den i en skål.
  2. Pil rødløget, og hak det fint.
  3. Hak kapers og dild fint – gem lidt af dilden til servering.
  4. Rør med en gaffel mayonnaise, cremefraiche, rødløg, kapers og dild sammen med tunen, og smag til med citronsaft, salt og peber.
  5. Opbevar tunsalaten på køl indtil servering.

Servering:

  1. Rist rugbrødsskiverne.
  2. Skyl og tør salaten.
  3. Læg rugbrødet sammen med feldsalat og tunsalat, og top med syltede rødløg og frisk dild.
  4. Servér straks.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.