Russisk burger

Super alternativ til den traditionelle burger
Af
af Redaktion

(4 pers.)
30 min.

500 g hakket oksekød
1 æg
100 g kogt kartoffel
2 spsk. rødbedelage
2 spsk. kapers
Olie til stegning
1 dl fromage frais
1 spsk. revet peberrod
½ dl hakket persille
½ tsk. salt
1 knsp. peber
1 dl syltede rødbeder
4 burgerboller

Bland oksekødet med æg, moset kartoffel, rødbedelage og finthakket kapers til en jævn fars. Form farsen til 4 bøffer og steg dem i olien ved middelhøj varme i 5-6 min. på hver side. Rør fromage frais med peberrod, persille, salt og peber. Hak rødbederne fint og vend dem i. Lun bollerne og læg dem sammen med bøffer og rødbedecreme. Server med hjemmelavede pommes frites.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Burgere i lange baner...
Burger og grovfritter
Burger med coleslaw og barbecuefritter
Lammeburger med rød peber

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.