Salat med kylling og friske figner
FROKOST
120 g kogt kylling (el. andet tilberedt kød)
2 friske figner
100 g fennikel
100 g babyrødbedeblade
DRESSING
15 g nøddeolie
1 tsk. sennep
2 spsk. lys balsamicoeddike
Salt og peber
TIP
- Fignerne kan også bages i ovnen og serveres varme på salaten
1 tsk. olie til stegning
15 g pecannødder
Lidt fint salt
30 g brød
Skær kyllingekødet i strimler, fignerne i kvarte og fennikel i strimler. Bland alle ingredienser til salaten sammen med rødbedeblade.
Rør olien med sennep og kom balsamicoeddike, salt og peber i. Hæld dressingen over salaten ved serveringen. Varm en lille pande op med olien og steg nødderne gyldne, og vend dem herefter sammen med fint salt og drys dem over salaten. Server med brød til.
Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter
Flere frokost-retter fra De Danske Vægtkonsulenter...
Grønsager med hokkaido-tahindip
Røget kylling med avocadosalat
Calzone