Opskrifter

Simpel græskarsuppe med frisk græskar og græskarkerner

Torsdag, 7. november 2013Opdateret I gåraf Kristina Marckmann
Uhm! Her får du en nem opskirft på en lækker græskarsuppe, der kan laves på ingen tid. Suppen kan spises hele året rundt, men er særlig god i efteråret.
30 min
3 personer
Græskarsuppe
500 g græskar
7 dl grønsagsbouillon
1 løg
½ dl fløde
1 spsk. tomatpuré
1 tsk. salt
Peber
100 g cremefraiche
100 g saltede græskarkerner
Tilbehør
Brød

Fremgangsmåde

  1. Skær græskarkødet i tern, hak løget og kog græskar og løg med bouillonen i 20 min.
  2. Blend suppen med fløde og tomatpuré og smag den til med salt og peber.
  3. Servér suppen med en skefuld cremefraiche, saltede græskarkerner og en skrive godt brød.