Skinkeruller med varme butterbeans
(3 pers.)
35 min.
3 svinekoteletter
Salt og peber
3 skiver skinke
20 g pecorino (italiensk fåreost) i flager
6 basilikumblade
Salt og peber
Olie til stegning
250 g udblødte butterbeans
½ dl olivenolie
20 basilikumblade
1 fed hvidløg
2 spsk. hindbæreddike
50 g høvlet pecorino
Kog de udblødte bønner i letsaltet vand i 35 min. Bank koteletterne flade og krydr med salt og peber. Fordel skinke, pecorino og basilikum over koteletterne, rul dem sammen og hæft dem med en tandstik. Steg rullerne i lidt olie ved middelhøj varme, til de er gyldne. Hæld vandet fra bønnerne og rør olivenolie med hakket basilikum, presset hvidløg og eddike. Vend de lune bønner i dressingen, drys med peccorino og server med tomatsalat.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Se flere opskrifter her...
Saltet mørbrad med spidskålssalat
Braiseret oksebov med urter
Kyllingebryst med fyld