Skøn salat med andebryst og grillede fersken

Her får du opskriften på en lækker salat med andebryst og grillede ferskner på bare 35 minutter. Servér den som hovedret eller en mindre forret.
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Skøn salat med andebryst og grillede fersken
35 min
2 personer
Salat med and og fersken
2 andebryststykker
300 g kogte små kartofler
1 spsk. olivenolie
2 ferskner
50 g blandet salat i bakke
2 skalotteløg, hakkede
2 forårsløg i skrå skiver
1 håndfuld mynte
2 tsk. rødvinseddike
Tilbehør
Groft brød

Fremgangsmåde

  1. Brun andebrystet i ovnen ved 200° i 20 min.
  2. Pensl en grillpande med olie og steg både af fersken.
  3. Drys med salt og peber.
  4. Skær fedtet af andestykkerne og skær dem i skiver, bland med varme ferskner, halve kogte kartofler og vend med salatblanding og to slags løg. Vend med resten af olie og eddiken og smag til.
  5. Server med groft brød.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.