Skøn salat med andebryst og grillede fersken
Her får du opskriften på en lækker salat med andebryst og grillede ferskner på bare 35 minutter. Servér den som hovedret eller en mindre forret.
Af
af Helle Brønnum Carlsen

35 min
2 personer
Salat med and og fersken
2 andebryststykker
300 g kogte små kartofler
1 spsk. olivenolie
2 ferskner
50 g blandet salat i bakke
2 skalotteløg, hakkede
2 forårsløg i skrå skiver
1 håndfuld mynte
2 tsk. rødvinseddike
Tilbehør
Groft brød
Fremgangsmåde
- Brun andebrystet i ovnen ved 200° i 20 min.
- Pensl en grillpande med olie og steg både af fersken.
- Drys med salt og peber.
- Skær fedtet af andestykkerne og skær dem i skiver, bland med varme ferskner, halve kogte kartofler og vend med salatblanding og to slags løg. Vend med resten af olie og eddiken og smag til.
- Server med groft brød.

Forretter & Tilbehør
Aspargessalat med grønne asparges, edamamebønner og jordbær

Hovedretter| Galleri