Små sliders til nytårsgæsterne

Får du gæster til nytår? Server små lækre sliders som appetizer, mens I venter på maden, eller som natmad.
Af
af Kristina Marckmann, Foto: Carina Krüger
Små sliders til nytårsgæsternes

Små sliders med hakket kød og rødkål

Denne opskrift giver 16 små sliders

Det skal du bruge til sliders

16 minisliders (f.eks. Hattings, der sælges i Coop)
800 g hakket oksekød
Salt og peber
150 g cheddar
400 g rødkål
1 dl cremefraiche 18%
½ dl mayonnaise
1 nip chili
½ tsk. sukker
1 tsk. tomatpuré
1 tsk. tørret estragon

Læs også: Opskrift på sliders-boller og forslag til fyld

Sådan laver du mini-sliders

Lun bollerne i ovnen efter anvisning på pakken.

Form 16 små bøffer, drys dem med salt og peber og steg dem.

Læg dem på en plade med bagepapir og drys dem med revet ost. Sæt dem i ovnen 5 min. ved 225º.

Snit rødkålen fint, vend den med lidt salt, lad den trække i 10 min. og skyl saltet af.

Rør en dressing af cremefraiche, mayonnaise, chili, sukker, tomatpuré og estragon.

Vend kålen i dressingen og læg 1 skefuld på hver bollebund, læg bøffen på og toppen øverst.

Er du mere til rigtige burgere, istedet for sliders? Prøv denne opskrift på en klassisk burger

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.