Små stegte krydderpølser i grønt og rødt

Krydrede pølser med forskellige hjemmelavede dip
Af
af Redaktion

(4 pers.)
20 min.

4 stærkt krydrede pølser
4 anderledes krydrede pølser


RØD DIP
2 røde peberfrugter
2 tomater
1 fed hvidløg
Salt, peber og paprika


PØLSER I MANGE VARIANTER

  • Efterhånden kan man få mange spændende pølsetyper i supermarkedet. De er ofte meget mere smagfulde end almindelige standardwienerpølser, og så er der også ofte mere kød og mindre fedt. Danish Crown har ligefrem sat nogle af vore allerbedste kokke til at udvikle smagen og opskrifterne på pølserne, så der er virkelig gjort noget ud af kvaliteten.

GRØN DIP
1 lille løg
1 dl rucola
10 blade mynte
1 dl persille
3 dl tyk 10% yoghurt
Salt, peber og lidt olivenolie

TILBEHØR
Kartoffelbåde i ovn og en grøn salat med æbler





Læg kartoffelbåde i ovnen ved 225° i 35 min. Blend alt til de to dips (lav gerne rigeligt, så der er til madpakkerne også). Læg prikkede pølser i ovnen eller steg dem på panden i ca. 10 min. Server med en frisk grøn salat med æblestykker og citron-oliedressing.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv også...
Lammekoteletter med krydret æblekompot
Svensk pølseret
Krydderbøf med aspargeskartofler

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.