Spaghetti med champignoner
(4 pers.)
20 min.
400 g spaghetti
1 spsk. smør
1 spsk. olie
100 g bacontern
2 finthakket skalotteløg
3 fed hvidløg
250 g champignoner i skiver
1 spsk. hakket citrontimian
½ usprøjtet citron
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 æg
100 g friskrevet parmesan
Tilbehør
Brød
Kog spaghettien i letsaltet vand i 10 min. og rist baconternene i en blanding af smør og olie, til de begynder at tage farve. Tilsæt løg, knust hvidløg og champignon og rist dem med, til de er gyldne. Tilsæt citrontimian, citronskal, salt og peber og pisk æggene sammen. Hæld vandet fra spaghettien, bland æggene i og tilsæt champignonblandingen. Vend osten i og server med brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
EN NY KØKKENREVOLUTION
Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Cannelloni med kylling
Spaghetti carbonara
Spaghetti med hvidløg og citron
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)