Stegte sild med løgsovs og kartofler

God, klassisk ret til 2 personer
Af
af Redaktion

(2 pers.)

300 g sildefileter
20 g rugmel
1 tsk. olie + 20 g smør
1 tsk. groft salt
100 g løg
15 g smør
20 g hvedemel
3 dl suppe
1 tsk. eddike
Salt, sukker og peber
400 g kartofler

Pynt
Citron og hakket persille

Begynd med sovsen. Løgene i ringe steges blidt i smør. Mel tilsættes, og der spædes med suppe. Koges igennem og smages til med eddike, salt, sukker og peber. Kog så kartoflerne i 20 min. Skyl og dup sildefileterne og vend dem i rugmel. Varm begge slags fedtstof på pande, og når det er klar, steges sildefileterne i 3 min. på hver side ved middelstærk varme.
Pynt med citron og hakket persille.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere retter her...
3 slags sild til julefrokosten
Stegte sild med rødbedesalat
Silde-laksesalat




Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.