Suppe med torsk
(4 pers.)
Det skal du bruge til suppe med torsk
1 l vand
250 g salt
2 tsk. sukker
5 peberkorn
600 g torskefilet
500 g pastinakker
100 g gulerødder
1 chili
8 dl bouillon
2½ dl fløde
Salt og peber
Dild
Prøv også: Suppe af kartoffel med torsk
Sådan laver du suppe med torsk
Kog vand, salt, sukker og peberkorn op og lad lagen afkøle lidt.
Læg torskefileten i saltlagen og lad den trække i 20 min. på køl.
Skræl pastinakker og gulerødder og skær dem og chilien i mindre stykker.
Kog grønsagerne op med bouillonen og lad det simre under låg i 20 min.
Tilsæt fløde og lad det simre yderligere 5 min.
Skær torsken i 8 stykker og damp dem i 6-8 min.
Blend suppen og smag til med salt og peber.
Servér suppen med torskestykkerne og klippet dild.