Svampesuppe med hvidløgsmuslinger
(3 pers.)
20 min.
2 finthakkede løg
2 fed hakkede hvidløg
1 spsk. smør
500 g blandede svampe i tern
8 dl hønsefond
1 ds. muslinger
2 dl fløde 13%
1 spsk. smør
2 fed presset hvidløg
½ dl hakket persille
Salt, peber
Tilbehør
Brød
Svits løg, hvidløg og svampene i smørret. Tilsæt hønsefond, væden fra muslingerne og fløde og lad det simre i 10 min. Svits muslingerne i smørret, tilsæt hvidløg og persille og lad det svitse i et par min. Blend suppen helt eller delvist med en stavblender, så den jævnes. Smag til med salt og peber og server suppen med hvidløgsmuslingerne og brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
DEN IDEELLE SPRINGFORM
En ideel springform til bagning og nedfrysning. Formen slipper let, er 100% tæt og bestandig overfor skrammer. Formen fås i shoppen for 269 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Sellerisuppe med sprød bacon
Kartoffelsuppe
Pasta med muslinger og skinke
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)