Tarteletter med sundt fyld

En knap så usund udgave af tarteletter.
Af
Mandag d. 28. januar 2013 - Opskrift: Kristina Marckmann
Sunde tarteletter

Det skal du bruge til tarteletter med sundt fyld:

(3 pers.)

200 g grønkål
30 g smør
2 spsk. hvedemel
5 dl mælk
300 g kogt skinke
3 forårsløg i skiver
½ dl friskhakket persille
½ tsk. revet muskatnød
1 tsk. salt
1 knsp. peber
9 tarteletter

Prøv også: Tarteletter med fiskeboller og rejer

Sådan laver du tarteletter med sundt fyld

Skyl grønkålen og fjern den grove stok.

Blanchér bladene i letsaltet vand, lad dem dryppe af i en sigte og hak dem fint.

Smelt smørret i en gryde og rør melet i.

Pisk mælken i lidt ad gangen, mens der røres, så opbagningen bliver jævn.

Tilsæt grønkål, skinketern, forårsløg, persille og muskatnød, varm det godt igennem og smag fyldet til med salt og peber.

Lun dine tarteletter i ovnen og kom ca. ½ dl fyld i hver.

Prøv også: Hjemmebagte tarteletter

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.