Torsk i folie på grill
(2 pers.)
½ dl olivenolie
½ hakket løg
1 fed hakket hvidløg
1 tsk. tandori krydderi (indisk)
Salt og peber
150 g rå tigerrejer
½ peberfrugt
½ porre
1 gulerod
1 tomat
50 g champignoner
75 g blomkål
300 g torskefilet
Bland olien med løg, hvidløg, tandori krydderi, salt og peber. Vend rejerne i og lad dem marinere et par timer. Snit grønsagerne i mundrette stykker og del torsken i to portioner. Fordel torsk, grønsager og rejer på to stykker stanniol og luk pakkerne. Grill pakkerne i 20 min. og server med krydrede kartoffelbåde.
Madopskrift: Jørn Møller Pedersen
SMUKKE TALLERKENER
Dekorative keramiske tallerkener i flotte pastelfarver.
Den rillede tallerken fås i shoppen for 39 kr... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
T-bone steak med persillesmør
Rødspættefileter i ovnpakker
Bagt laks med persille
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)