Torsk i krydret sovs
Ingredienser til torsk i krydret sovs
(4 pers.)
500 g torskefiléter
Salt og peber
100 g bacon
1 løg
1 spsk. olie
1 bdt. persille
5 dl ostesovs
50 g revet ost
Tilbehør
Kogte kartofler og grønsager
Fremgangsmåde
Skær fisken i mundrette stk. Læg dem i et ovnfast fad og drys med salt og peber. Skær bacon i tern, hak løget og rist begge dele i olie. Hak persillen og fordel den over fisken sammen med løg og bacon. Hæld forsigtigt ostesovsen over, drys med revet ost og sæt fadet i ovnen ved 200° i 25-30 min. Servér med kogte kartofler og dampede grønsager.
Madopskrift: Kirsten Schultz
Find flere opskrifter her...
Fiskelasagne
Ristet fisketatar
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)