Opskrifter
Tortillapizza med ricotta, italiensk salami og aspargesbroccoli
Søndag, 27. april 2025Opdateret 27. majAf Camilla Biesbjerg Markussen Foto: Columbus Leth
Denne lækre og sprøde sprød tortillapizza med cremet ricotta er et skønt alternativ til den klassiske pizza. Denne er toppet med italiensk salami og asparges.

15 min
4 personer
Tortillapizza
4 store hvedetortillaer
250 g aspargesbroccoli (eller almindelig broccoli)
100 g ricotta
2 friske mozzarellakugler
20 skiver italiensk salami (f.eks. med fennikel)
1½ spsk. olivenolie
1½ tsk. tørret oregano
Salt og peber
Til servering
25 g parmesan
Evt. blandet grøn salat
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200º varmluft.
- Læg tortillaerne på bageplader med bagepapir.
- Halvér aspargesbroccoli på langs.
- Smør ricotta på tortillaerne i et tyndt lag.
- Skær mozzarella i tynde skiver, og fordel dem på tortillaerne sammen med aspargesbroccoli og salami.
- Dryp med olie, og krydr med oregano, salt og peber.
- Bag pizzaerne i ovnen i 5-8 minutter, til de er sprøde.
- Servering Servér pizzaerne med friskrevet parmesan og evt. en blandet grøn salat til.

Hovedretter
Tortilla med stegt laks, majs og salsa