Opskrifter

Tortillapizza med ricotta, italiensk salami og aspargesbroccoli

Søndag, 27. april 2025Opdateret 27. majAf Camilla Biesbjerg Markussen Foto: Columbus Leth
Denne lækre og sprøde sprød tortillapizza med cremet ricotta er et skønt alternativ til den klassiske pizza. Denne er toppet med italiensk salami og asparges.
15 min
4 personer
Tortillapizza
4 store hvedetortillaer
250 g aspargesbroccoli (eller almindelig broccoli)
100 g ricotta
2 friske mozzarellakugler
20 skiver italiensk salami (f.eks. med fennikel)
1½ spsk. olivenolie
1½ tsk. tørret oregano
Salt og peber
Til servering
25 g parmesan
Evt. blandet grøn salat

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200º varmluft.
  2. Læg tortillaerne på bageplader med bage­papir.
  3. Halvér aspargesbroccoli på langs.
  4. Smør ricotta på tortillaerne i et tyndt lag.
  5. Skær mozzarella i tynde skiver, og fordel dem på tortillaerne sammen med asparges­broccoli og salami.
  6. Dryp med olie, og krydr med oregano, salt og peber.
  7. Bag pizzaerne i ovnen i 5-8 minutter, til de er sprøde.
  8. Servering Servér pizzaerne med friskrevet parmesan og evt. en blandet grøn salat til.