1½ dl piskefløde
100 g smør
250 g mørk chokolade
2 spsk. brun farin
1 tsk. revet, usprøjtet appelsinskal
1 spsk. Cointreau
50 chokoladeskaller
1 spsk. orangekrymmel
Kog fløde og smør op, hak chokoladen og rør den i. Tilsæt farin, appelsinskal og Cointreau og rør, til chokoladen er smeltet, og massen er glat. Stil trøffelmassen i køleskab i en time, kom den i en sprøjtepose, fyld i chokoladeskallerne og pynt med krymmel.
Konfektopskrift: Kristina Marckmann
STØB FINE HJERTER
Smarte hjerteforme til chokolade og lign. Chokoladen, isen etc. hænger ikke ved, men falder nemt ud. Formen koster 79 kr. og kan købes i shoppen... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Hindbærschokolade
Nøddekugler
Irish Coffee kugler
Find masser af hjemmebag og julekonfekt her...
Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)