Tun med salsa verde
Opskrift på tun med salsa verde
(6 pers.)
Salsa
1 stort bdt. bredbladet persille
5 kviste mynte
6 ansjosfileter fra glas eller dåse
1 spsk. citronsaft
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. saltede kapers
2 fed hvidløg
½ dl olivenolie
6 violette artiskokker
6 stk. frisk tun a 100 g
Salt og peber
Fremgangsmåde til tun-bøffer med salsa verde
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)Kom skyllet persille, mynte, ansjosfileter, citronsaft, dijonsennep, kapers og hvidløg i en foodprocessor. Blend, mens du tilsætter olien i en tynd stråle. Smag salsaen til med salt og peber. Skær toppen af artiskokkerne og skær en del af stilken bort. Skræl stilkene og flæk artiskokkerne, pensl med olie og læg dem på grillen med skærefladen nedad. Vend dem og steg dem 3 min. på den anden side. Læg dem i udkanten af grillvarmen, så de stadig får lidt varme.
Pensl tunstykkerne med de sidste oliedråber, drys med salt og peber og læg dem på den forvarmede grill. Steg dem 2 min. på hver side. Anret dem med den grønne salsa og artiskokkerne og spis dem lune eller kolde.
Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!
Kun 20,- per stk.