Wraps med hot kylling

En god wrap med kød og grønt
Af
af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger
Annonce

Opskrift på wraps med hot kylling

(2 pers.)

240 g kyllingeinderfilét
1 cm ingefær
1 rød chili
1 fed hvidløg
1 spsk. rapsolie
1 spsk. oystersauce
1 spsk. sorte sesam
2 gulerødder
½ kinaradise
100 g spæde
spinatblade
100 g spæde spirer
4 tortilla el. fladbrød
Sweet chilisauce

Fremgangsmåde til wraps med hot kylling

Skær kyllingen i strimler. Hak ingefær, chili og hvidløg, bland det med kyllingen og steg kyllingestykkerne gyldne i olien. Tilsæt oystersauce og sesam og giv dem yderligere et par min. Skræl gulerødder og radise og skær dem i tynde strimler. Skyl spinaten, lun tortillaerne og fyld dem med kylling, spinat, gulerødder og spirer. Hæld lidt chilisauce på, rul
tortillaerne sammen og servér.

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.