Wraps med oksekød i oystersauce
(2 pers.)
20 min.
240 g okseinderlår
2 spsk. rapsolie
1 cm ingefær
1 rød thai chili
1 fed hvidløg
1 spsk. oystersauce
2 gulerødder
1 rød peber
1 mini romainesalat
100 g spæde spirer
4 tortilla eller fladbrød
Tilbehør
Pastasalat
JEG ELSKER MORMORMAD
Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her
Skær kødet i strimler og hak skrællet ingefær, chili og hvidløg. Svits kødet i olien sammen med ingefær, chili og hvidløg i et par min. og tilsæt oystersaucen. Skræl gulerødderne og skær dem og peberfrugten i tynde strimler. Snit salaten og skyl spirerne. Lun tortillaerne og fyld dem med oksekød, gulerødder, peberfrugt og spirer. Rul tortillaerne sammen og server med en god pastasalat.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Wraps med thaikylling
Wraps med oksegryde
Wraps med laks
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)