Morgenkokotte

Her er den helt perfekte morgenmad til 1. januar, suppler med en ostemad og lidt frisk appelsin, så kan det nye år ikke starte meget bedre
Af
Af: af Redaktion
Foto: wichmann+bendtsen photography
Annonce

(4 pers.)

4 skiver fuldkornsbrød
20 g smør
100 g strimlet skinke
1 spsk. sennep
1 bøftomat
4 æg

Smør brødet med smør og pres forsigtigt brødet ned i fire, smurte 2 dl kokotter. Bland skinken med sennep og fordel blandingen over brødene. Skær tomaten i 4 skiver og læg en skive i hver kokotte. Slå et æg ud over hver kokotte, bag dem ved 180° i 12 min., til æggehviden er stivnet, og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Louises krydrede røræg
Brøndkarseomelet
Yoghurt med rabarber-vaniljekompot



Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.