Pære-bananyoghurt med rugbrødsdrys

Lav en stor portion rugbrødsdrys og gem den i et glas med tætsluttende låg eller i en kagedåse
Af
af Redaktion

Ingredienser til pære-bananyoghurt med rugbrødsdrys

100 g mørkt rugbrød 1 spsk. ahornssirup
1 tsk. kanel
1 pære
1 banan
4 dl græsk yoghurt

Sådan gør du
Hak rugbrødet, hæld siruppen over og vend rundt, så siruppen bliver godt fordelt. Rist rugbrødssmuldret på en tør pande ved god varme et par min. og drys med kanel. Riv pæren på den grove side af rivejernet, mos bananen og vend det i yoghurten. Server yoghurten med lidt ekstra sirup og drysset med rugbrødet.

Opskrift: Kristina Marckmann

Flere opskrifter...
Frugtpålæg
Bagels med korn
Mandelsmør

Find flere lækre opskrifter på brunch i galleriet herunder

Byd på brunch

Lækker brunch

Masser af lækre og spændende retter til en brunch...

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.