Kom med til herlige Harzen

Mandag, 15. maj 2017
af Redaktionen
Kom på en pragtfuld læserrejse til Harzen, hvor der venter et skovklædt bjergland med dybblå søer, grønne dale og den gamle kejserstad Goslar.
Rejs til Harzen

Rejs med til Harzen

Følg med på en spændende tur, som giver den besøgende indblik i det gamle, mægtige Nordtyskland. Quiz: Er du en sand Hansi-fan? Goslar er på UNESCOs Verdensarvsliste for sin fortid som middelalderlig kejserstad – ikke mindst på grund af bjergværket, Rammelsberg. Her har man udvundet sølv og andre metaller gennem næsten 1.000 år, og netop det dannede grund for byens imponerende velstand. Vil du med til Harzen? Læs mere om rejsen her
Læserrejse med Familie Journal til Harzen
Rejsegruppen vil også opleve det gamle slot Kaiserpfalz i Goslar centrum og torvet med det fine Rådhus. Her finder man det smukke figur- og klokkespil, hvor Ridder Rammel, der siges at have fundet Goslars sølvåre, kommer frem.

Jernbane 
og bindingsværk

En heldagstur ad små veje til blandt andet Osterwieck, der er hjemsted for Tysklands ældst fungerende jernbanestation, hører også med blandt udflugterne. Idylliske Deutsche Alleenstrasse fører hen til Wernigerode, hvor man kan opleve de mange bindingsværkshuse og det imponerende fyrsteslot, der troner over byen.
Læserrejse til Harzen med Familie Journal
Læs også: Racerkører Jan Magnussen og kone Christina fortæller om livet i en hurtig familie I området omkring Braunlage er der mindesmærker fra 2. verdenskrigs sidste dage, hvor KZ-fanger gik på den såkaldte Todesmarch.

Bobslædebane og stavkirke

Læserrejsen byder ligeledes på en flot heldagstur i Vestharzen med ophold ved den berømte, opdæmmede sø, Okerstausee. På den tur plejer et nærmere kig på bobslædebanen i området og et besøg i St. Andreasberg, som er den højest beliggende by i Harzen, også at være populære indslag.
Læserrejse til Harzen med Familie Journal
Der bliver også tid til den smukke Nationalpark Harz, hvor Europas største trækirke er at finde samt Tysklands eneste stavkirke – den norske Gustav Adolf Stabkirche. Læs også: Rejs til Rügen - Tysklands smukkeste ø Harzen er og forbliver et populært rejsemål og et sted, mange vender tilbage til, netop fordi det er så rigt på oplevelser.

Ramada Hotel Bären

Et dejligt hotel med gåafstand til Goslars centrum. På hotellet findes blandt andet elevator, indendørs pool, sauna, solterrasse og vinterhave. Alle værelser 
er med bad og toilet, tv, gratis wi-fi og balkon eller terrasse. Der serveres god buffet i hotellets restaurant både morgen og aften.

5-dages 
læserrejse 
til Harzen-
Goslar

Prisen inkluderer: • 4-stjernet bus • 4 overnatninger i Goslar • Halvpension • Udflugter ekskl. entréer • Dansk rejseleder Pris fra 3.195 kr. pr. person Rejs i perioden maj-oktober

Læs mere og book rejsen her >>

I samarbejde med NILLES