Amerikansk farsbrød

Torsdag, 19. juli 2012
af Redaktion
Farsbrød med æblesalat og ristede solsikkefrø fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub

(4 pers.)

1 løg
100 g knoldselleri
2 gulerødder
2 fed hvidløg
500 g hakket oksekød
250 g hakket svinekød
2 tsk. salt
1 tsk. peber
1 spsk. ketchup
2 spsk. frisk persille, finthakket
1 spsk. havregryn eller rasp
½ dl skummetmælk
70 g koncentreret tomatpuré
1 pakke seranoskinke, ca. 70 g

Salat
2 små romaine-salathoveder
2 æbler
½ agurk i skiver
3 spsk. solsikkefrø
2 spsk. olivenolie
2 spsk. balsamico eller æbleeddike
Salt og peber

Skræl og riv selleri og gulerødder. Hak løg og hvidløg fint. Rør alle ingredienserne, undtagen skinken, i farsen sammen og form det til et aflangt brød. Læg det i et ovnfast fad og læg seranoskinken oven på, prik huller på farsbrødet med en gaffel. Bag farsbrødet ved 200° i ca. 50-60 min.
Rist solsikkefrøene på en tør pande. Skyl salat, agurk og æbler og skær ud i mundrette bidder. Bland dressingen af olie, eddike, salt og peber og dryp den over salaten.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 2218 kJ/530 kcal
Protein 48 g
Kulhydrater 20 g
Fedt 27 g
Kostfibre 4 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Karryristet kylling med hvidkål i soja
Marinerede svinekoteletter med bønnesalat
Moussaka med oksekød

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop