Amerikansk rissalat

Søndag, 6. november 2011
af Redaktion
Nem og velsmagende rissalat fra Familie Journals slankeklub
Foto: Jes Buusmann
Foto: Jes Buusmann

(2 portioner)

1½ spsk. citronsaft
20 g rosiner
1 tsk. hvidvinseddike
Salt og peber
1 tsk. olie
15 g hakkede valnødder
60 g brune ris
3 dl grøntsagsbouillon
100 g revne gulerødder
35 g fintsnittede forårsløg eller porre
75 g revede persillerødder

Skyl risene og kog dem i grøntsagsbouillon i 30 min. Hæld risene i en sigte og lad dem dryppe af og afkøle. Rosinerne overhældes med kogende vand og trækker i 10 min. Grøntsagerne rives/snittes. Nødderne hakkes groft. Rør en dressing sammen af citronsaft, eddike, olie, salt og peber. Bland alle ingredienser sammen og lad salaten trække i mindst 1 time.
Tips: I stedet for at koge rå ris, kan man anvende en rest fra aftensmaden. 60 g rå ris svarer til 160 g kogte.

Slankeopskrift: Ingrid Wittus

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)

Energi-information pr. portion
Energi 294 kcal/1228 kJ
Fedt 9 g
Kulhydrater 43 g
Protein 7 g
Kostfibre 4 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Rødbedesalat med parmesan
Lun kyllingesalat
Kalkun i karry

Stram figuren op med den slankende heldragt fra Magic. Klik her og køb dragten i Familie Journal Shoppen for 249 kr. (link fjernet)