Livshistorier
Min gæstfrihed blev taget for givet
Ingredienser til boeuf bourguignon
(3 portioner boeuf bourguignon)
4 dl rødvinsauce
½ tsk. timian
1 tsk. revet citronskal
3 spsk. citronsaft
280 g wokstrimler af oksekød
3 tsk. oliemargarine
350 g champignon
Salt og peber
0,4 dl vand
2 stk. løg
½ bdt. persille
Kartoffelmos
600 g kartofler
450 g gulerødder
Lidt minimælk
Salt og peber
TIP
Brug flere grove grønsager i retten for at få flere kostfibre. Det kan være andre slags rodfrugter som selleri eller pastinak.
Boeuf bourguignon - Sådan gør du
Forbered grønsagerne; champignon skæres i skiver, gulerødder og kartofler skrælles og løgene skæres i tern. Kog gulerødderne og kartoflerne der skal bruges som mos. Lad halvdelen af fedtstoffet blive gyldent i en stegegryde. Rist champignonerne ved stærk varme og tag dem op af gryden. Lad resten af fedtstoffet blive gyldent og brun kødet i 2 min. Tilsæt løg, samt vand, citronsaft og revet citronskal. Krydr med salt og peber og lad retten simre ved svag varme 10-15 min. Vend de stegte champignon og rødvinssovsen i din boeuf bourguignon og varm igennem. Mos kartofler og gulerødder til mos og tilsæt mælk og smag til med salt og peber. Anret retten med lidt olivenolie og persille.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion boeuf bourguignon
Energi 551 kcal/2307 kJ
Fedt: 13 g
Kulhydrater: 70 g
Protein: 31 g
Kostfibre: 10 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Koteletgrønsagspakker
Oksefarsbrød med feta og tzatziki
Græsk bøf med tomatsovs og ris