Koteletgrønsagspakker

Torsdag, 16. februar 2012
af Redaktion
Middag med rigtig god smag fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub

(4 pers.)

4 stk. kamkoteletter uden fedtkant (ca. 100 g stykket)
4 tsk. flydende fedtstof
2 løg
500 g champignon
4 tomater
Salt og peber

Tilbehør
6 dl brune ris, kogt
600 g grønsagsblanding (frost)

Drys salt og peber på koteletterne og brun dem ca. 1 min. på hver side og læg hver kotelet på et stort stykke aluminiumsfolie.
Rens og skær løg og champignon i skiver, brun dem lidt ad gangen på en slip let-pande i resten af fedtstoffet og fordel fyldet på koteletterne. Læg en skive tomat på toppen af hver pakke og drys lidt salt og peber over, luk folien. Sæt pakkerne i ovnen 20 min. ved 200°. Server med brune ris og let kogte grønsager.


Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)

Energi-information pr. portion
Energi 1524 kJ/64 kcal
Protein: 28 g
Kulhydrater: 24 g
Fedt: 15 g
Kostfibre: 7 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Fetagratineret kylling
Svinekoteletter med kikærtesalat
Kyllingerulle med hummus

Køkkenudstyr - til den bedste pris