Livshistorier
Min svigerfamilie reddede mit ægteskab
(4 pers.)
400 g hakket kalkunkød (8-10% fedt)
1 æg
1 dl fromage frais
4 spsk. hvedemel
2 grønne chilipebere
Salt og peber
1 tsk. fintrevet limeskal
2 stk. spidskål
3 spsk. hvedemel
5 dl letmælk
1 knsp. stødt muskatnød
2 dl vand
200 g frosne ærter
Salt og peber
Flæk chilipeberne på langs, fjern kernerne og hak dem fint. Rør det hakkede kalkunkød med salt. Kom hakket chilipeber, æg, limeskal og peber i. Rør mælken i og derefter melet. Stil farsen på køl i ca. ½ time. Form 10-12 frikadeller og steg dem i olie ved jævn varme. Snit spidskålene i strimler og damp dem møre i vandet under låg i 5 min. og tilsæt 4 dl mælk. Ryst mel og det sidste mælk sammen og jævn stuvningen med det. Lad stuvningen koge i 5 min. Tilsæt ærterne, et par min. inden stuvningen er færdig. Smag til med salt, peber og muskatnød.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 487 kcal/2037 kJ
Fedt: 12 g
Kulhydrater: 46 g
Protein: 43 g
Kosfibre: 8 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub (link fjernet)
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Kalkunspid med æble-kålsalat
Kalkun i karry
Karryristet kylling med hvidkål i soja
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)