Kalkunfrikadeller med stuvet spidskål

Torsdag, 16. august 2012
af Redaktion
Skønne frikadeller af kalkunkød fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub

(4 pers.)

400 g hakket kalkunkød (8-10% fedt)
1 æg
1 dl fromage frais
4 spsk. hvedemel
2 grønne chilipebere
Salt og peber
1 tsk. fintrevet limeskal
2 stk. spidskål
3 spsk. hvedemel
5 dl letmælk
1 knsp. stødt muskatnød
2 dl vand
200 g frosne ærter
Salt og peber

Flæk chilipeberne på langs, fjern kernerne og hak dem fint. Rør det hakkede kalkunkød med salt. Kom hakket chilipeber, æg, limeskal og peber i. Rør mælken i og derefter melet. Stil farsen på køl i ca. ½ time. Form 10-12 frikadeller og steg dem i olie ved jævn varme. Snit spidskålene i strimler og damp dem møre i vandet under låg i 5 min. og tilsæt 4 dl mælk. Ryst mel og det sidste mælk sammen og jævn stuvningen med det. Lad stuvningen koge i 5 min. Tilsæt ærterne, et par min. inden stuvningen er færdig. Smag til med salt, peber og muskatnød.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 487 kcal/2037 kJ
Fedt: 12 g
Kulhydrater: 46 g
Protein: 43 g
Kosfibre: 8 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Kalkunspid med æble-kålsalat
Kalkun i karry
Karryristet kylling med hvidkål i soja

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop