Grønsagsgratin med bacon og hytteost

Torsdag, 26. januar 2012
af Redaktion
Rigtig fin anretning fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger

(4 portioner)

200 g kartoffel
100 g løg
200 g gulerod
250 g broccoli
100 g kalkunbacon ("Den Grønne Slagter")
200 g hytteost 1,5%
2 æg
1 tsk. olivenolie
1 dl rasp
Salt og peber

Riv løg, gulerødder og kartofler groft. Skær broccoli i små stykker. Skær bacon i tern og brun det i en gryde. Tilsæt grønsagerne og svits dem sammen med bacon i 5 min. Afkøl det og tilsæt hytteost, æg, salt og peber. Hæld det hele i et smurt/raspdrysset fad og drys med rasp ovenpå. Bag gratinen ved 200° i ca. 30 min.
Tip: Serveres med groft brød eller rugbrød og gerne en salat.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 266 kcal/1113 kJ
Fedt: 6 g
Kulhydrater: 32 g
Protein: 18 g
Kostfibre: 5 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Ovnstegt laks i pakker
Speltkerner med rødbede og feta
Gulerodssuppe