Ovnstegt laks i pakker

Tirsdag, 21. februar 2012
af Redaktion
Fisk og masser af gode grønsager fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger

(4 portioner)

2 porrer
3 tomater
2 gule peberfrugter
1 spsk. rapsolie
600 g rå laks
Citronsaft
Salt og peber
½ bdt. frisk dild
2 dl fromage frais
½ kg kartofler

Porrerne renses og skæres i tynde ringe. Tomater og peberfrugter skylles og skæres i tern. Tag fire stykker stanniol på ca. 40 cm og smør dem med olie. Læg et stykke laks på hvert af stykkerne, krydr med salt og peber og dryp lidt citronsaft over. Fordel grønsagerne over fisken og pak stanniol om det hele. Bag de fire pakker i en forvarmet ovn. De skal have ca. 35 min. ved 175°.
Bland fromage frais, finthakket dild, citronsaft, salt og peber. Server fiskepakkerne med kartofler og dilddressing.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 479 kcal/2005 kJ
Fedt: 19 g
Kulhydrater: 35 g
Protein: 37 g
Kostfibre: 5 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Rødspætte med varm kartoffelsalat
Laksesalat med æg
Fisk i sur-sød sauce